Tjänster

TJÄNSTER

SNITSIG hjälper dig att gestalta den unika utemiljön du drömmer om. Med hjälp av erfarenhet, gedigen kunskap och goda idéer på estetiska lösningar lotsas du förbi vanliga, dyrköpta misstag. Vi förenar form och funktion och lägger stor vikt vid utformning av detaljer och val av material. Du väljer stilen och ambitionsnivån och SNITSIG ser till att du kan nå målet.

SNITSIG vänder sig till privat kunder, företag, bostadsrättsföreningar samt kommuner och åtar sig såväl stora som små uppdrag i stad och landskap. Verksamhetsområdet är i första hand Skåne och södra Sverige, med bas i Viken – som ligger norr om Helsingborg – och vi har funnits sen 2005.
Det går även att få hjälp med planering på distans.

SNITSIG Trädgård & Landskap AB är, efter granskning av Svenska Trädgårdsdesigner Förening, den första godkända trädgårdsarkitekten i Skåne, samt även godkänd av RST, Riksförbundet Svensk Trädgård, som auktoriserad trädgårdsdesigner. Spetskompetensen ligger i grön formgivning, växt- och materialval samt växtkomposition utifrån platsens förutsättningar. SNITSIG har universitetsutbildad personal – Landskapsingenjör- med kompetens att formge, projektera, anlägga och sköta grön miljö. Läs gärna mer på SLU.

Företaget har F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Önskar ni hjälp med anläggning förmedlar SNITSIG gärna lämplig kontakt, samt åtar sig projektledning och/eller växtinköp och planteringsledning. Vi hittar en lösning som passar just dig. Välkommen med din förfrågan!