Företaget

DAGS FÖR EN NY GRÖN FORM

Med lyhördhet, kunskap och känsla för stil utvecklar Snitsig dina visoner så att det blir estetiska och genomförbara projekt med fokus på funktion, form, materialval och växtkomposition.

 

Vad gör vi?

DET SITTER I DETALJERNA

SNITSIG hjälper dig att gestalta den unika utemiljö du drömmer om. Med hjälp av erfarenhet, gedigen kunskap och goda idéer på estetiska lösningar lotsas du förbi vanliga, dyrköpta misstag. Vi förenar form och funktion och lägger stor vikt vid utformning av detaljer och val av material. Du väljer stilen och ambitionsnivån och Snitsig ser till att du kan nå målet.

 

Vilka är våra kunder?

SMÅTT SOM STORT

SNITSIG vänder sig till privata kunder, företag, bostadsrättsföreningar samt kommuner och åtar sig såväl stora som små uppdrag i stad och landskap. Verksamhetsområdet är i första hand Skåne och södra Sverige med bas i Viken, norr om Helsingborg, och vi har funnits sedan 2005.

Vår kompetens

VI KAN VÅR SAK

SNITSIG har spetskompetens i grön formgivning, växt- och materialval samt växtkomposition utifrån platsens förutsättningar. Snitsig har universitetsutbildad personal – Landskapsingenjör med kompetens att formge, projektera, anlägga och sköta grön miljö. Se gärna landskapsingenjor.com

SNITSIG Trädgård & Landskap är efter granskning av Svenska Trädgårdsdesigners Förening den första godkända trädgårdsarkitekten i Skåne, samt godkänd av RST, Riksförbundet Svensk Trädgård, som auktoriserad trädgårdsdesigner.

Välkommen att kontakta SNITSIG Trädgård & Landskap AB för att boka ditt första steg mot just din trädgårdsdröm. Kontakta SNITSIG