Villa Bjärehalvön

01-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon-efter-tradgard 02-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon-fore 03-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon-fore-entre 04-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon-efter-entre 05-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon 06-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon 07-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon 08-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon 09-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon 10-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon 11-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon 12-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon 13-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon-anlaggning 14-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon 15-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon 16-snitsig-tradgard-och-landskap-tradgardsdesign-torekov-bjarehalvon

Villa Bjärehalvön

Familjen önskade sig en stilfull, ordnad, lite blommande trädgårdsdesign i harmoni med den moderna arkitektritade villan, men även med inspiration från naturen. Här finns nu inplanerat flera platser för stort umgänge i full havsutsikt eller avskildhet och lä. Besökande gäster har också fått en trevlig egen vrå utomhus i samma stil. Läget är så nära havet man kan komma med salt, sol och vind som härskar på platsen.

Trädgårdsdesign med gedigna material och yppersta anläggningsfinish i varje detalj, i kontrast till grova murar och prydnadsgräs blev en del av lösningen. Trädgården är professionellt anlagd av Stora Hults Trädgårdstjänst.

Tags
referenser, Villa-Bjärehalvön